Snapchat

SNAPCHAT Advertising.

Snapchat is de place to be voor bedrijven die op zoek zijn naar een jonge en actieve doelgroep! Dit snelgroeiende platform biedt unieke mogelijkheden om een band te creëren met jouw doelgroep op een innovatieve manier. Bereik de jonge generatie met creative content!

Waarom Snapchat Advertising?

Snapchat is een uniek en snelgroeiend platform met een jonge en actieve gebruikersbasis. Adverteren op Snapchat biedt je de mogelijkheid om op een innovatieve manier te communiceren met jouw doelgroep. Door middel van filters, lensen en sponsored filters kun jij een onvergetelijke ervaring creëren voor gebruikers.

Adverteren op Snapchat is ook een effectieve manier om jouw merkbekendheid te vergroten. Snapchatters zijn meer geneigd om te onthouden en te delen wat ze zien op Snapchat, waardoor jouw boodschap viraal kan gaan. Bovendien is de doelgroep op Snapchat zeer betrokken en heeft een hoge intentie om te kopen, dit betekent effectieve campagnes voor jou!

Als je wilt opvallen tussen de miljoenen andere bedrijven die proberen te bereiken jouw doelgroep, dan is adverteren op Snapchat een absolute must. Wacht niet langer en begin vandaag nog met adverteren op Snapchat.

Snapchat Ads in de marketing funnel.

Snapchat is uitermate geschikt voor top of funnel video campagnes. Met een goed doordachte video strategie kun je op Snapchat perfect opvolging geven aan je advertenties. Laat de consument op het juiste moment van de customer journey een advertentie zien. Op deze manier zijn advertenties niet irritant, maar juist relevant.

Snapchat ads is de ideale manier om jouw publiek voor het eerst kennis te laten maken met jouw merk. Stel dat iedereen jouw lens gebruikt! Vanwege het visuele karakter van het platform is het zeer geschikt voor brand awareness of traffic campagnes. Een mooi onderdeel van een omnichannel strategie met bijvoorbeeld Google Ads conversie campagnes.

Our Process

Om ambitieuze doelstellingen te bereiken is een duidelijk stappenplan nodig.

Ons 4-delige stappenplan vormt de fundering van iedere samenwerking.

1. KOPPELINGEN

De configuratie van van alle koppelingen tussen de platformen en analytics worden nagelopen en gecorrigeerd waar nodig om bestaande discrepanties op te lossen.

2. ACCOUNT AUDIT

Een doorgronde analyse van de huidige data wordt gemaakt om op basis hiervan een passende strategie te ontwikkelen die aansluit op de algehele marketing strategie.

3. OPZET

Funnels, Campagnes, Flows en automatisaties worden uitgebouwd om de initiële testfase te doorlopen. De testfase staat ons toe om elk mogelijk variable met invloed op het rendement af te tasten.

4. OPTIMALISEREN

Wanneer winnende invalshoeken inzichtelijk worden kunnen deze direct opgeschaald worden. Een nieuwe cyclus aan tests wordt opgezet om direct door te pakken.

Case Studies

Bekijk onze case studies.

Klaar om de volgende stap voor jouw bedrijf te maken?

Plan een Gesprek
Testimonials

Wat onze klanten vinden.

Plan een Gesprek

The Garrison

Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ze hebben uitstekende kennis en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan dan ook goed mijn ideeën en vragen kwijt. De persoonlijke aanpak, het tijd vrijmaken en aandachtig luisteren zijn voor mij grote pluspunten in de samenwerking.

Ruben Vlier
CEO

Rinsma Modeplein

De samenwerking met Chary heeft laten zien wat er mogelijk is voor Rinsma Modeplein. In een korte tijd hebben ze ongekende omzetten weten te realiseren.

Anna Rinsma
CMO

Mercy Ships

Chary is een gedreven partij. De beste resultaten worden niet altijd gemeten in omzet, al was dat wel een bijkomend voordeel. Ze brachten veel expertise met zich mee die wij niet in-house hadden.

Barend Visser
Online Marketeer
Digital Coffee

Meet Chary.