SMS Marketing

Take your SMS marketing to the next level

De kracht van SMS marketing is de juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. Door middel van geautomatiseerde SMS automations en gepersonaliseerde SMS campagnes zorgen wij ervoor dat jouw klantenbestand (meer) omzet gaat genereren. Daarnaast schenken we bij deze vorm van direct marketing aan merkbeleving en klanttevredenheid. 

About SMS Marketing

Zichtbaarheid is groei. We zorgen dat jouw webshop in top of mind blijft.

Met SMS marketing als onderdeel van jouw complete digital marketing strategie heb je de mogelijkheid om op een unieke manier jouw doelgroep te bereiken. Deze groep kan bestaan uit klanten die al vaker jouw product of dienst hebben afgenomen en/of nieuwe klanten.. 

Our Process

Waar liggen de kansen en hoe gaan we deze kansen benutten?

Ons 4-delige stappenplan vormt de fundering van iedere samenwerking.

1. Technische opstart

Zonder goed werkende koppeling tussen webshop en email software is er geen meetbaar resultaat. Voordat wij starten met het strategische en creatieve gedeelte zorgen wij er als voor dat het technische gedeelte volledig naar toebehoren is afgerond.

2. Visie, missie en doelen

Samen staan we sterker. Koppen bij elkaar en brainstormen maar! In deze fase komen we samen tot een strategie en stellen we duidelijke KPI’s op. Dit doen we door een strategische kickoff, waarin de wensen en omlijning van de samenwerking met elkaar besproken worden.

3. Plannen worden werkelijkheid

De doelstellingen worden aan de hand van onze expertise omgezet naar converterende email flows en campagnes. Na goedkeuring op tekstueel en design gebied worden de eerste mails netjes afgeleverd. Uiteraard zijn de resultaten per SMS altijd inzichtelijk.

4. Monitoren en optimaliseren

Binnen elke mail passen wij A/B tests toe. Op deze manier kunnen binnen iedere iteratie verbeteringen doorvoeren en halen we meer uit de gegenereerde data. Door het optimaliseren aan de hand van de behoeftes van jouw doelgroep streven we naar het maximaal haalbare resultaat.

Case Studies

Bekijk onze case studies.

Klaar om de volgende stap voor jouw bedrijf te maken?

Plan een Gesprek
Testimonials

Wat onze klanten vinden.

Plan een Gesprek

The Garrison

Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ze hebben uitstekende kennis en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan dan ook goed mijn ideeën en vragen kwijt. De persoonlijke aanpak, het tijd vrijmaken en aandachtig luisteren zijn voor mij grote pluspunten in de samenwerking.

Ruben Vlier
CEO

Rinsma Modeplein

De samenwerking met Chary heeft laten zien wat er mogelijk is voor Rinsma Modeplein. In een korte tijd hebben ze ongekende omzetten weten te realiseren.

Anna Rinsma
CMO

Mercy Ships

Chary is een gedreven partij. De beste resultaten worden niet altijd gemeten in omzet, al was dat wel een bijkomend voordeel. Ze brachten veel expertise met zich mee die wij niet in-house hadden.

Barend Visser
Online Marketeer
Digital Coffee

Meet Chary.