Google Ads

Reach people when they show buying intent.

Google Ads is een ongelooflijk krachtige tool waarmee jij jouw online zichtbaarheid kan vergroten. Met meer dan 5,6 miljard dagelijkse zoekopdrachten op Google, kan adverteren op het platform je helpen een enorm publiek te bereiken en verkeer naar jouw website te leiden. Bereik jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap, adverteer op Google Ads.

Waarom Google Ads Advertising?

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je bedrijf te promoten, is adverteren op Google Ads een slimme keuze. Met Google Ads kun je gerichte advertenties maken die worden weergegeven aan mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Dit zorgt voor een hogere klikfrequentie en conversiepercentage, waardoor je meer potentiële klanten naar je website kunt trekken.

Een ander voordeel van Google Ads is de kosteneffectiviteit. Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt, wat betekent dat je geen geld verspilt aan vertoningen die niet tot conversies leiden. Bovendien kunnen wij jouw budget en biedstrategie zo instellen, dat je alleen betaalt voor de resultaten die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Veel mensen weten het niet maar Google Ads bestaat niet alleen uit de zoekadvertenties bovenaan Google maar ook uit de Display ads op het enorme display netwerk en niet te vergeten Youtube. Deze kanalen kunnen voor lage kosten een enorm bereik voor jouw bedrijf realiseren.

Google Ads in de marketing funnel.

Vanwege het grote aantal verschillende netwerken waarop Google actief is kun je eigenlijk overal in de funnel terecht met Google Ads. Toch doen Google advertenties het beste onder in de marketing funnel. Men is al op zoek naar jouw product en toont intentie door het intypen van de zoekterm.

Zodoende gaat Google ads ook goed samen met een Top of Funnel social campagne. Men wordt getriggerd door de advertentie tijdens het scrollen op Instagram, en gaat daarna op zoek in Google. De uitgelezen kans om daar te staan met jouw persoonlijke boodschap.

Maak gebruik van de kracht van search en adverteer deze maand nog op Google Ads.

Our Process

Om ambitieuze doelstellingen te bereiken is een duidelijk stappenplan nodig.

Ons 4-delige stappenplan vormt de fundering van iedere samenwerking.

1. KOPPELINGEN

De configuratie van van alle koppelingen tussen de platformen en analytics worden nagelopen en gecorrigeerd waar nodig om bestaande discrepanties op te lossen.

2. ACCOUNT AUDIT

Een doorgronde analyse van de huidige data wordt gemaakt om op basis hiervan een passende strategie te ontwikkelen die aansluit op de algehele marketing strategie.

3. OPZET

Funnels, Campagnes, Flows en automatisaties worden uitgebouwd om de initiële testfase te doorlopen. De testfase staat ons toe om elk mogelijk variable met invloed op het rendement af te tasten.

4. OPTIMALISEREN

Wanneer winnende invalshoeken inzichtelijk worden kunnen deze direct opgeschaald worden. Een nieuwe cyclus aan tests wordt opgezet om direct door te pakken.

Case Studies

Bekijk onze case studies.

Klaar om de volgende stap voor jouw bedrijf te maken?

Plan een Gesprek
Testimonials

Wat onze klanten vinden.

Plan een Gesprek

The Garrison

Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ze hebben uitstekende kennis en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan dan ook goed mijn ideeën en vragen kwijt. De persoonlijke aanpak, het tijd vrijmaken en aandachtig luisteren zijn voor mij grote pluspunten in de samenwerking.

Ruben Vlier
CEO

Rinsma Modeplein

De samenwerking met Chary heeft laten zien wat er mogelijk is voor Rinsma Modeplein. In een korte tijd hebben ze ongekende omzetten weten te realiseren.

Anna Rinsma
CMO

Mercy Ships

Chary is een gedreven partij. De beste resultaten worden niet altijd gemeten in omzet, al was dat wel een bijkomend voordeel. Ze brachten veel expertise met zich mee die wij niet in-house hadden.

Barend Visser
Online Marketeer
Digital Coffee

Meet Chary.