Facebook

Access the largest audience on social media, advertise on Facebook.

Facebook is al tijden een gevestigde speler in het online advertising landschap. Met meer dan 2,8 miljard maandelijkse actieve gebruikers biedt Facebook ongeëvenaarde toegang tot potentiële klanten, waardoor het een essentieel platform is voor elk bedrijf dat wil slagen in het digitale tijdperk.

Waarom Facebook Advertising?

Facebook biedt jou de mogelijkheid om uiterst nauwkeurig te targeten op basis van demografische gegevens, interesses, gedrag en locatie, waardoor bedrijven hun advertenties specifiek kunnen richten op hun doelgroep. In combinatie met het hoge aantal actieve gebruikers geeft dit jou de mogelijkheid om heel nauwkeurig heel veel mensen te bereiken.

Bovendien biedt Facebook verschillende soorten advertenties, zoals video's, carrousel advertenties en diavoorstellingen, waarmee jij jouw producten en diensten op een creatieve manier kunt presenteren. Wij adviseren jou over deze content natuurlijk.

Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten, websiteverkeer wilt stimuleren of leads en verkopen wilt genereren, wij kunnen je helpen je zakelijke doelen te bereiken. Je kunt erop vertrouwen dat wij je helpen jouw doelgroep te bereiken en jouw bedrijf te laten groeien met behulp van Facebook.

Facebook Ads in de marketing funnel .

Facebook is uitermate geschikt voor top- en mid funnel campagnes. Met een goed doordachte strategie kun je op Facebook perfect opvolging geven aan je advertenties. Laat de consument op het juiste moment van de customer journey een advertentie zien. Op deze manier zijn advertenties niet irritant, maar juist relevant.

Kortom, adverteren op Facebook is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken, leads te genereren en conversies te genereren. Laat ons je helpen een sterke online aanwezigheid op te bouwen en je marketingdoelen te bereiken via Facebook ads.

Our Process

Om ambitieuze doelstellingen te bereiken is een duidelijk stappenplan nodig.

Ons 4-delige stappenplan vormt de fundering van iedere samenwerking.

1. KOPPELINGEN

De configuratie van van alle koppelingen tussen de platformen en analytics worden nagelopen en gecorrigeerd waar nodig om bestaande discrepanties op te lossen.

2. ACCOUNT AUDIT

Een doorgronde analyse van de huidige data wordt gemaakt om op basis hiervan een passende strategie te ontwikkelen die aansluit op de algehele marketing strategie.

3. OPZET

Funnels, Campagnes, Flows en automatisaties worden uitgebouwd om de initiële testfase te doorlopen. De testfase staat ons toe om elk mogelijk variable met invloed op het rendement af te tasten.

4. OPTIMALISEREN

Wanneer winnende invalshoeken inzichtelijk worden kunnen deze direct opgeschaald worden. Een nieuwe cyclus aan tests wordt opgezet om direct door te pakken.

Case Studies

Bekijk onze case studies.

Klaar om de volgende stap voor jouw bedrijf te maken?

Plan een Gesprek
Testimonials

Wat onze klanten vinden.

Plan een Gesprek

The Garrison

Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ze hebben uitstekende kennis en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan dan ook goed mijn ideeën en vragen kwijt. De persoonlijke aanpak, het tijd vrijmaken en aandachtig luisteren zijn voor mij grote pluspunten in de samenwerking.

Ruben Vlier
CEO

Rinsma Modeplein

De samenwerking met Chary heeft laten zien wat er mogelijk is voor Rinsma Modeplein. In een korte tijd hebben ze ongekende omzetten weten te realiseren.

Anna Rinsma
CMO

Mercy Ships

Chary is een gedreven partij. De beste resultaten worden niet altijd gemeten in omzet, al was dat wel een bijkomend voordeel. Ze brachten veel expertise met zich mee die wij niet in-house hadden.

Barend Visser
Online Marketeer
Digital Coffee

Meet Chary.