Paid advertising.

Online adverteren, de manier om jouw doelgroep te bereiken, ongeacht wie zij zijn of waar zij zich bevinden. Bij Chary zijn wij gespecialiseerd in alle takken van online adverteren. Of je nu wilt adverteren met video op Meta of Tiktok of met shopping advertenties op Google, wij doen het voor jou. Dankzij onze ervaring met grote eCommerce partijen in de Benelux kunnen wij voor jou een bewezen advertentie structuur neerzetten ongeacht de doelgroep

Wij brengen met onze services jouw boodschap over aan de klant, waar zij zich ook bevinden. Nieuwsgierig geworden? Verken onze paid advertising services.

Our Services

E-Commerce Marketing Services.

Our Process

our 4 step model.

01

Koppelingen

De configuratie van van alle koppelingen tussen de platformen en analytics worden nagelopen en gecorrigeerd waar nodig om bestaande discrepanties op te lossen.

02

Account Audit

Een doorgronde analyse van de huidige data wordt gemaakt om op basis hiervan een passende strategie te ontwikkelen die aansluit op de algehele marketing strategie.

03

Opzet

Funnels, Campagnes, Flows en automatisaties worden uitgebouwd om de initiële testfase te doorlopen. De testfase staat ons toe om elk mogelijk variable met invloed op het rendement af te tasten.

04

Optimaliseren

Wanneer winnende invalshoeken inzichtelijk worden kunnen deze direct opgeschaald worden. Een nieuwe cyclus aan tests wordt opgezet om direct door te pakken.

Digital Coffee

Meet Chary.