Marketing Automation.

Marketing Automatisatie staat je toe om meer te halen uit je huidige marketing resultaten. Veel organisaties onderschatten de waarde van marketing automatisatie. Een goed uitgebouwde en aansluitende strategie levert vaak tussen de 15-30% van de totale online omzet op.

Wij van Chary hebben de kennis om dit ook voor jouw organisatie op te zetten en zonder advertentiekosten meer uit je marketing budget te halen.

Our Services

E-Commerce Marketing Services.

Our Process

Ons simpele vier stappen model.

01

TECHNISCHE OPSTART

Zonder goed werkende koppeling tussen webshop en email software, geen meetbaar resultaat. Voordat wij starten met het strategische en creatieve gedeelte zorgen wij er als voor dat het technische gedeelte volledig naar toebehoren is afgerond.

02

VISIE, MISSIE EN DOELEN

Samen staan we sterker. Koppen bij elkaar en brainstormen maar! In deze fase komen we samen tot een strategie en stellen we duidelijke kpi’s op. Dit doen we door een strategische kickoff, waarin de wensen en omlijning van de samenwerking met elkaar besproken worden.

03

PLANNEN WORDEN WERKELIJKHEID

De doelstellingen worden aan de hand van onze expertise omgezet naar converterende email flows en campagnes. Na goedkeuring op tekstueel en design gebied worden de eerste mails netjes afgeleverd. Uiteraard zijn de resultaten per email altijd inzichtelijk in Klaviyo.

04

MONITOREN EN OPTIMALISEREN

Binnen elke mail passen wij A/B tests toe. Op deze manier kunnen binnen iedere itteratie verbeteringen doorvoeren en halen we meer uit de gegenereerde data. Door het optimaliseren aan de hand van de behoeftes van jouw doelgroep streven we naar het maximaal haalbare resultaat.

Digital Coffee

Meet Chary.