Data & Analytics.

Data, de sleutel tot meer inzichten en het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Althans dat is de belofte. Om te voorkomen dat er onnodig veel data verzameld wordt waar vervolgens weinig mee gedaan wordt is het cruciaal een data plan op te stellen.

Wij van Chary kunnen dit voor jou doen. Aan de hand van het plan bepalen wij met jou wat belangrijk is, hoe we dit meten, en hoe dit inzichtelijk te maken is in intuïtieve dashboards. Met onze services laten wij data voor jou werken. Nieuwsgierig geworden? Verken onze data & analytics services.

Our Services

E-Commerce Marketing Services.

Our Process

Ons simpele vier stappen model.

01

KENNISMAKING EN BEOORDELING

Aan de hand van ons kennismakingstraject brengen wij samen met jou in beeld wat de huidige status is van jouw marketing ecosysteem.

02

TECHNISCHE ANALYSE

Bij aanvang van de samenwerking zal er een technische analyse worden uitgevoerd om te bepalen of de Pixels, Tags en Tracking configuratie naar behoren staan ingesteld.

03

STRATEGIE UITWERKING

Wanneer alle data goed doorgemeten kan worden zal de focus worden gelegd op het uitwerken van de strategie welke doorgaans begint met een uitgebreide testperiode.

04

MONITOREN EN OPSCHALEN

De finaliserende stap is het constant monitoren en optimaliseren van de campagnes zodat we deze wanneer de resultaten het toelaten kunnen opschalen.

Digital Coffee

Meet Chary.